Telefoon: 06 54 757 796
Postbus 1148
1700 BC Heerhugowaard
E-Mail: info@risicoherkenning.nl

Home     Wie is John?     Visuals     Contact

Wie is John?

John Van Der Sleen
Passie voor Activiteitenbeheersing. Je doet iets...dat kan een risico met zich meebrengen....hoe beheers je dan het risico? Is er een gevaar? Hoe weet je of er wel een risico is?
Als je het zelf niet ziet, is het risico er dan niet? Vragen stellen en vragen stellen; kritisch zijn.

Achtergrond van John:
In 1980 geslaagd voor de HTS voor Scheepswerktuigkundigen in Amsterdam en tot 1984 voor Shell Tankers en de HAL wereldwijd gevaren.
Vanaf 1984 tot 2016 voor de NAM / Shell gewerkt. Voor Productie Operaties, zowel offshore als onshore. Ik heb gewerkt in alle posities van Operator tot Capability Manager, in lijn- en support functies.
Hierbij met passie gewerkt aan het beheersen van risico's op de werkvloer. Analyseren, Creëren en implementeren. Ik ben van mening dat een kantoororganisatie soms ver van de werkvloer staat en een wereld is ontstaan van bijvoorbeeld de veiligheidskundige in & rondom ARBO/RI&E/de theorie, versus de werkplek waar echt een incident plaats vindt of mogelijke een incident plaats kan vinden.

Na 38 jaar met plezier voor de grote multinational gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Van Der Sleen Risicoherkenning
De theorie van een kantoor organisatie, versus het praktische van het werkveld/werklocaties.
Mijn hart en gevoel ligt in het werkveld waarbij ik begrip heb voor de kantoor wereld.
Het delen en doorgeven van kennis en ervaring, het ondersteunen van leermogelijkheden, helpen iemand verder te ontwikkelen, geeft mij veel plezier en voldoening.

Waar kan ik mee helpen?...stuur een e-mail voor meer info: info@risicoherkenning.nl